//

Parlak saçlar için öneriler

Parlak Saçlar İçin Öneriler

Parlak Saçlar için Teklifler

Soğuk Su!
Saçlar soğuk suyla yıkandığında üst deri kapanır ve parlak bir yüzey ele geçirilir! Saçları kuruttuktan sonra soğuk hava verirseniz de buna benzer bir tesir olur ayrı olarak elektriklenmeyi de önlemiş olursunuz.

Sık yıkamayın!
Saçları sık sık yıkamak da parlaklığı azaltan etkenlerden. Her gün yıkandığında saçlar kurur. Bu nedenle saçlarınızı 2 günde bir yıkamaya çalışın. Bırakın saçlarınız biraz yağlanabilsin!

Kestirin!
Uzun saç kadınların vazgeçilmezi ama ne yazık ki daha sıhhatli ve parlak saçlara sahip olabilmenin yegane kaidesi kestirmek! Kuaförler bu konuda biraz anlayışsız olabiliyorlar ne yazık kiama, birkaç ayda bir yalnızca uçlarından aldırırsanız, saçlarınızın daha sıhhatli uzayıp daha parlak kalacağını tedarik edebiliriz!

İçkiyi ve Sigarayı Azaltın!
Her ne kadar oradan bakıldığında kamu spotu gibi dursa da, içkinin ve hava kirliliğinin saçları hırpaladığı bir gerçek. Ayrıca saç köpükleri de muhtevanındaki içkiyle saçların parlaklığını kaybettirir. Köpük yerine saç kremi kullanabilirsiniz.

İyonlu aletleri seçenek edin!
Saç kurutucuları maşalar ve düzleştiriciler günümüzde hepimizin gözdesi oldu! Her ne kadar saçları hırpaladıkları düşünülse de iyonlu ve seramik aletler saçların güçlenmesini ve parlaklığının artmasını sağlar. Bu nedenle tercihinizi iyonlu ürünlerden yana kullanın!

Plastik Fırçaları Atın!
Plastik fırçalar yerine natürel kıllardan yapılmış bir fırçayı seçenek etmelisiniz. Natürel kıllardan yapılan fırça saçlarınızdaki yağı eşit olarak dağıtır ve parlak görünmesini sağlar!

Föne Ara!
Daimi fön çektirmeye biraz ara verin! Fön, saçın parlaklığını alır. Bilhassa kıvırcık saçlı olanlar düz fönden yüzde yüz uzaklaşmalı! Onun yerine, maşa ile buklelerinizi barizleştirerek, saçlarınızın daha parlak ve sıhhatli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder